Vervolgcursus quilten: Sampler

107Bent u bekend met de basistechnieken van het quilten en vindt u het leuk om samen met een groep aan de slag te zijn? Dan is dit misschien iets voor u.

Iedere les worden een of meer blokken  behandeld uit het boek Sampler Quilts van Lynne Edwards waarbij verschillende naai technieken en snijd technieken voorbij komen. Deze blokken kunnen worden verwerkt in een sampler quilt. U bepaalt zelf het aantal blokken dat u maakt.De blokken worden voorzien van een rand en stuk voor stuk doorgepit. Pas daarna worden ze aan elkaar genaaid. Omdat de blokken een afmeting hebben van ongeveer 40 x 40 cm gaat dit doorpitten gemakkelijk.

Een workshop start bij een minimum aantal deelnemers. Er wordt gewerkt in kleine groepen. Neem contact op om u aan te melden of voor meer informatie.

Bel 0596 – 62 33 28 of mail janneketijsma@hccnet.nl.

Advertenties