Zeshoek Quilt

img_1505

In november is een cursus gestart waarin een quilt wordt gemaakt met een hart van zeshoekige log cabin figuren. Daaromheen komen een aantal randen. De bedoeling is dat er in een aantal opeenvolgende maanden (6 of 7)  per maand steeds een nieuw blok wordt uitgelegd. Met deze blokken kun je de randen van de quilt opbouwen. De grootte van de quilt is afhankelijk van het aantal blokken dat je maakt. De quilt kan met de hand genaaid worden en machinaal.  (Machinaal heeft de voorkeur) De ene maand is het meer werk dan de andere en het is geen probleem als de blokken nog niet af zijn om verder te gaan met de volgende opdracht.  Voor deze quilt is het mogelijk om met resten die je hebt te werken en de quilt wordt ook aangeboden in een pakket mocht je hier belangstelling voor hebben. De afmetingen zijn dan 150 cm x 200 cm ongeveer.

We starten een tweede groep als daarvoor voldoende deelnemers zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s