Ronde Lijnen

Foto 23-08-2017 338.JPG

RONDE VORMEN  en NEW YORK BEAUTY

Op donderdag 5 oktober  start de  cursus van drie lessen waarin aandacht besteed wordt aan ronde lijnen. De quilt is opgebouwd uit moderne  “New York Beauty” blokken.

De grootte van de quilt is afhankelijk van het aantal blokken dat je maakt. De blokken worden gedeeltelijk met de machine genaaid op een papieren ondergrond. Andere delen naai je naar wens met de hand of de machine in elkaar. Deze methode maakt het mogelijk om zonder al te veel moeite mooie scherpe puntjes te naaien. De foefjes maken het minder ingewikkeld dan het lijkt.

Het gebruik van heel veel kleur werkt goed bij dit patroon maar een voorzichtiger kleurencombinatie kan natuurlijk altijd. Je maakt het eerste blok met je eigen kleuren en aan de hand van eenvoudige kleurenleer kun je eventueel je combinatie van kleuren aanpassen als je dat wilt.

Wil je zelf graag een patroon teken met ronde lijnen dan wordt dat uitgelegd en werk je liever met  mijn patronen dan is dat ook goed. Er is heel veel variatie mogelijk. (De afmeting van mijn quilt is ongeveer 70 x 70 cm).

Wanneer: donderdag  05/10/17, 02/11/17 en 30/11/17

Hoe laat :  10.00 tot 12.00 uur  (de deur is los om half 10)

Kosten    :  45.00 euro (te betalen in één keer tijdens de eerste les)

Als er veel belangstelling is zodat er een tweede groep gestart kan worden dan wordt deze cursus ook op zaterdag gegeven.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s