Workshop Intuïtief Quilten of Patchwork Improvisatie

 

Laat je verrassen door het proces  Ben je een ervaren quiltster of een beginner, deze workshop is voor iedereen geschikt. Er wordt niet gewerkt aan de hand van een patroon en de technieken zijn eenvoudig. Je maakt spannend werk waarbij je je eigen regels overboord zet en stap voor stap je werk opbouwt. Wat je leert is vrij werken zonder vooropgezet plan.  Er wordt  geïmproviseerd op wat je net gemaakt hebt.  Je gaat anders denken over vlakvulling en kleurgebruik en je zult zien dat je creatiever bent dan je zelf denkt.

Iedere les gaan we uit van een ander begin waaruit het werk wordt opgebouwd en tijdens het experimenteren komen kleurkeuze en compositie vanzelf aan de orde.

Er wordt gewerkt met je eigen naaimachine en verder ben je vrij in het gebruik van gereedschap. Of je liever een schaar of een rolmes en liniaal gebruikt, dat maak je zelf uit. Je neemt je eigen stoffen mee in de stijl en kleuren waar je van houdt. Dit kunnen romantische bloemetjes, retro of effen stoffen zijn. Gebruik ook vooral resten stof en onafgemaakte blokken van eerdere projecten.

  • Wanneer : zaterdag 10/11/18, 24/11/18 en 8/12/18
  • Hoe laat  : 10.00 tot 12.30 uur
  • Kosten     : 75,00 euro (voor drie lessen te betalen op de eerste les)
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s